torek, 3. julij 2007

Manado - prvo jutro

Torej, kot sem že pisal, najvažnejša stvar v Kaliurangu (vas iz katere sma šla v n.p. Merapi) je bila najt samce H. etruscila, sma pa na naslednjem nočnem terenu našla še drugo vrsto, ki je tam ni blo za pričakovat, tak da se je stvar malo zakomplicirala...ampak sej novi problemi takega tipa niso nujno slabi, pač nova vprašanja se odpirajo. :)

Sicer pa sma včeraj cel dan porabila za to, da sma prišla v Manado, na S Sulawesija. Logistika tu pač traja in traja. V Indoneziji si očitno za vse čas vzamejo in vswaka stvar ma zamudo. :) Skratka, včeraj je blo treba prit iz Kaliuranga nazaj v Yogyo, potem z letalom do Jakarte, od tam pa prek Kalimantana (zdaj v tem trenutku se ne morem spomnit imena mesta:)) na S Sulawesija, kjer smo pristali v Manadu. Hotel sma si našla malo ven iz Manada, zraven obale. Je nek fancy hotel, ker jim morma zaupat prtljago za nekaj dni. Jutri namreč grema na Ternate, od koder boma planirala malo bolj divje terene na Halmaheri.

Drugače pa se mama fajn, hrana ni več preveč dobra, vse zgleda enako, al je fried noodles al pa fried rice. No, danes sma si lahko v tem hotelu malo bolj privoščla. Mene je zagrabo neki prehlad al kaj je to (ono ko se mi je vleklo še iz Slo), ampak bo... Upam, da bom pozneje uspel kaj slik poslat, zdaj pa šibama v mesto urejat zadeve za jutri.

LP!

Ni komentarjev: