sreda, 18. julij 2007

Bogor

Nisem vedel kak bo kaj dostop do neta, zato sem danes že poslal dežurnemu blogerju Martinu MMS pa vidim, da ga prehitevam z objavo. :) No, vseeno naj objavi MMS (da nebom jaz časa zgubljal), bom samo na hitro povedal kak je. Sma torej v Bogorju, par deset kilometrov stran od Jakarte. Mestece, ki je najbolj znano po botaničnem vrtu še iz časov danske okupacije. Martin bo pozneje dal gor eno slikico palače, kjer so prebivali danski vladarji, zdaj pa mislim da predsednik Bambang (kaj pa druga, tu je polno Bambangov:)) neko zbirko svojih umetnin al nekaj takega tam noter. :)
Sicer pa sma danes mela kar produktiven teren po tem botaničnem vrtu, se je našlo kar nekaj pajkov. Sam botanični vrt je kul, prav fajn kraj sredi mesta, da se človek malo skrije, ampak ful motjo smeti - Indonezijci majo sploh čist drugačen odnos do tega in se jim sladko j..., khm, za to, če kam odvržejo smeti, al ne.
No, jutri pa šibama v gore (prelaz Puncak) na nov teren, da najdema še kaj zanimivega in porabima zadnje kapljice alkohola. :)

Se beremo, LP!

1 komentar:

alma pravi ...

Zdravo Matjaz,

Tvoje potepanje se bliza koncu zato nam malo napisi kdaj tocno prides na Brnik...avto bos dobil, verjetno clarusa, saj novega avta zaenkrat se ni. Ko bos imel moznost nas malo poklici.
Kaj je novega na terenu?
Kje pa bo tabor , tisti na katerega gres ko se vrnes?
Pazi nase .
LP
mama